BRAZDAteam závody umí

Že umí BRAZDAteam uspořádat skvělý závod, to už skoro všichni ví, ale umí i závodit? Tuto otázku jsme si položili na jedné z pravidelných týmovek a pro odpověď vyrazili v půli března do Prahy. Geozávod ROUTRACE 2023 jsme si nevybrali náhodou, Míra Routa přijel načerpat zkušenosti na náš loňský sedmý ročník a tak jsme mu to přijeli oplatit. Do závodního klání jsme odstartovali pod názvem BRAZDAteam ve složení Krky, Theo1024, Hamstik a S@fik, kterého jsme nadraftovali jako posilu z široké základny našich B-týmáků.

Do závodu jsme se vrhli s nadšením a po hlavě. Našim cílem bylo porazit Přes mrtvoly, zpropagovat geozávod BRAZDA 2023 a neudělat ostudu. Ne nutně v tomto pořadí. Závod to byl zajímavý, z druhé strany, té závodní, vypadá hodně věcí úplně jinak. Ale šlo nám to pěkně od ruky, ukázalo se, že jsme už docela sehraný tým a ty desítky hodin na týmovkách a betatestech aktivit se někde musely projevit. Do cíle jsme dojeli s dobrým pocitem, že ostuda to rozhodně nebude a v tvrdé konkurenci 19 týmů budeme spokojeni s 10-6 místem. Mezi místními protřelými pražáky, kteří tu znají kdejaký kout a pod každým druhým kamenem už keš hledali, bude těžké se prosadit.

Vyhlášení výsledků jsme chtěli již v jeho průběhu reklamovat, že na nás určitě zapomněli. Ale opak byl pravdou, bramborová medaile za krásné čtvrté místo nás nesmírně překvapila a potěšila. Tedy až do chvíle, kdy jsme se dozvěděli, že třetí místo na bedně nám uteklo o dva (!) body. A porazil nás kdo jiný, než Okresní sběr. Ale těm to odpustíme, ti mají poctivě natrénováno u nás na Brázdě!

Natrénujte i vy a přijeďte 23.září na geozávod BRAZDA 2023. Už se na všechny těšíme.

IMG-20230311-WA0000 IMG-20230311-WA0028 IMG-20230311-WA0032

Previous Post